Polisano a dat 50.000 pe un cabinet medical pe Iorga

0 194

polisanoCabinetul medical vândut joi se află într-o zonă bună a oraşului, pe strada Nicolae Iorga, într-o fostă policlinică de stat, unde mai există alte cabinete, vândute pe sume de cinci ori mai mici.

Primul cabinet medical din municipiul Sibiu care s-a vândut la o licitaţie organizată de primărie a fost adjudecat la un preţ record de 51.600 de euro, ceea ce înseamnă peste 3.400 de euro/metrul pătrat, a precizat, joi, pentru agenţia Agerpres, unul dintre medicii participanţi la licitaţie.

„Confirmăm că cabinetul medical care a fost scos la licitaţie a fost adjudecat de firma Polisano, contra sumei de 51.600 de euro”, a declarat, Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu. Cabinetul medical vândut joi se află într-o zonă bună a oraşului, pe strada Nicolae Iorga, într-o fostă policlinică de stat, unde mai există alte cabinete, vândute pe sume de cinci ori mai mici, tot de către primărie, dar prin negociere directă cu medicii de familie, care îşi aveau acolo cabinetele.

Cabinet de 15 metri pătraţi
Firma Polisano a cumpărat cu 51.600 de euro un cabinet care are mai puţin de 15 metri pătraţi, pacienţii şi medicii din acest cabinet urmând să aibă acces la grupuri sanitare şi o sală de aşteptare comune cu alte cabinete din clădire. Celelalte cabinete au fost cumpărate cu sume de până la zece mii de euro de medicii de familie, fiecare plătind câte cinci mii de euro, pentru că într-un cabinet sunt doi medici.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.