taromDouă curse ale companiei Tarom care trebuiau să ajungă pe Aeroportul Otopeni au fost deviate spre aeroporturile din Sibiu şi Constanţa, din cauza furtunii din Capitală, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Aeroportului “Henri Coandă”, Valentin Iordache.


Una dintre aceste curse, care venea de la Munchen, a fost deviată spre Aeroportul “Mihail Kogălniceanu” din Constanţa şi urmează să decoleze spre Capitală, deoarece furtuna a trecut, a precizat Iordache.

Cea de-a doua cursă, care venea de la Timişoara, a fost deviată spre aeroportul din Sibiu. Şi această aeronavă urmează să decoleze spre Aeroportul “Henri Coandă” din Capitală în câteva minute, a mai spus Valentin Iordache.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului “Mihail Kogălniceanu” din Constanţa, cursa de la Munchen a aterizat la ora 15.47.

Cei nouă pasageri aflaţi la bord au fost debarcaţi, în prezent are loc alimentarea avionului, iar după încheierea acestei proceduri aeronava va pleca spre Bucureşti, deoarece condiţiile meteo permit aterizarea în siguranţă a avionului pe Aeroportul Otopeni.

Vineri, între orele 15.00 şi 16.00, în unele zone din Capitală a plouat torenţial şi au fost intensificări de vânt cu aspect de vijelie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu