VIP”S: Cristi Tabără acuzat că a violat-o pe fiica de 12 ani a fostei prietene

0 161

tabaraRealizatorul TV a fost avertizat de mama fetiței care spune că Tabără a violat-o că fiica sa a depus o plângere la poliție.

Scandalul în care este implicat Cristi Tabără ia amploare din ce în ce mai mare cu fiecare zi ce trece. Fetița de 12 ani a declarat îm presa centrală că acesta a violat-o. „Nu mint, eu spun adevărul. Sunt pregătită să spun adevărul în faţa tuturor, a poliţiştilor, a procurorilor, a judecătorilor. Faptul că a avut o relaţie de şapte ani cu mama nu-i dădea dreptul să-mi facă ce mi-a făcut” ar fi spus fetița.

Avertizat de o lună de zile

Alina Bodnaru, mama fetiţei de 12 ani care l-a acuzat pe Cristian Tabără de abuz sexual, spune că l-a avertizat pe acesta că fiica sa a depus plângere la poliție, de mai bine de o lună de zile. „Nu suntem duşmani. Chiar l-am anunţat că s-a dus fata la Secţia 9 şi l-a reclamat. S-a enervat foarte tare şi ne-a pus să ne retragem toate declaraţiile. Nu este omul care vrea să pară. Are foarte multe ascunzişuri. Are o doză de perversitate, pe care presupun că o au mulţi. Pare un om echilibrat, calm, dar este foarte retras. Nu are prieteni şi nu-i place să meargă la petreceri. Era exact opusul meu, dar ne lega dragostea de televiziune” a spus aceasta în Libertatea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.