Şase echipe de la bănci din Sibiu luptă să câştige „CUPA BANCARUL”

178

teren sintetic scoala 21 11Angajaţi ai băncilor Transilvania, BRD, Carpatica şi Raiffeisen Bank din Sibiu, luptă sâmbătă pentru supremaţie la fotbal pe teren sintetic.


Organizatorii primei ediţii a acestei competiţii spun că scopul acesteia este acela de cultivare a pasiunii și dezvoltare a spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului. La competiţie s-au înscris până la data de joi 29 iulie 2010 ora 16.00 numai puţin de 6 echipe. Acestea vor participa la evenimentul ce va avea loc pe data 31 iulie, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27, cu începere de la ora 9.00. „Competiția se va desfășura indiferent de starea vremii, iar fiecare echipa va fi formată din cel mult 10 jucători, respectiv 6 pe teren. Ne bucurăm că angajaţii băncilor au răspuns iniţiativei noastre” spune Darius Mara, unul din organizatorii evenimentului.

La sfârșitul competiției primele trei clasate vor fi premiate cu materiale sportive, mingi, cupe şi diplome. Fiecare echipă va primi diplome de participare şi apă minerală pentru hidratare în pauze, din partea organizatorilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.