servere ulbsNodul central care deservește rețeaua Universităţii Lucian Blaga din Sibiu va fi mutat către o nouă locație.

În consecință, toate serviciile infromatice ale ULBS vor fi indisponibile în zilele de 6, 7 și 8 august 2010. De asemenea, este posibilă funcționarea cu întreruperi a acestor servicii și în ziua de luni, 9 august 2010. Serviciile afectate cuprind funcționarea întregii rețele de date a ULBS, funcționarea site-ului ULBS, a site-urilor facultăților și a tuturor site-urilor găzduite pe serverele universității, aplicațiile UMS, Sicob și Legis.

Mutate în rectorat

Noua locație a data center-ului ULBS este aflată în sediul clădirii rectoratului, având o suprafață de 30 m2. La construcția acesteia s-a ținut cont de toate standardele tehnice în vigoare, având un spor de putere de 100 KW, alimentare redundantă, instalații de climatizare industriale multiple și redundante. Serverele au fost mutate în această locație în luna iunie, urmând ca și nodul de rețea să fie transferat cu această ocazie. Operația presupune reroutarea celor 25 de perechi de fibre optice și 15 trasee de cupru, precum și a celor 10 routere și switch-uri layer 3.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu