Serverele ULBS intră în concediu timp de 3 zile

0 117

servere ulbsNodul central care deservește rețeaua Universităţii Lucian Blaga din Sibiu va fi mutat către o nouă locație.

În consecință, toate serviciile infromatice ale ULBS vor fi indisponibile în zilele de 6, 7 și 8 august 2010. De asemenea, este posibilă funcționarea cu întreruperi a acestor servicii și în ziua de luni, 9 august 2010. Serviciile afectate cuprind funcționarea întregii rețele de date a ULBS, funcționarea site-ului ULBS, a site-urilor facultăților și a tuturor site-urilor găzduite pe serverele universității, aplicațiile UMS, Sicob și Legis.

Mutate în rectorat

Noua locație a data center-ului ULBS este aflată în sediul clădirii rectoratului, având o suprafață de 30 m2. La construcția acesteia s-a ținut cont de toate standardele tehnice în vigoare, având un spor de putere de 100 KW, alimentare redundantă, instalații de climatizare industriale multiple și redundante. Serverele au fost mutate în această locație în luna iunie, urmând ca și nodul de rețea să fie transferat cu această ocazie. Operația presupune reroutarea celor 25 de perechi de fibre optice și 15 trasee de cupru, precum și a celor 10 routere și switch-uri layer 3.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.