FOTO: BRD a bătut BCR în finala de la „CUPA BANCARUL” la fotbal în Sibiu

0 184

IMG 4623Angajaţii ai băncilor Transilvania, BRD, BCR Carpatica şi Raiffeisen Bank din Sibiu au luptă sâmbătă pentru supremaţie la fotbal pe teren sintetic. Fiecare echipă a primit premii de participare.

Intenția organizatorilor primei ediţii a acestei competiţii spun că scopul acesteia este acela de cultivare a pasiunii și dezvoltare a spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului, a fost atins.

La evenimentul care s-au înscris numai puţin de 6 echipe, meciurile de fotbal au fost foarte disputate. În finala mare cei de la BRD Sibiu au învins cu scorul de 4-1 pe cei de la BCR, iar în finala mică, Banca Carpatica a trecut greu cu 3-1 de echipa celor de la Banca Transilvania.

IMG 4641”Ne bucurăm că angajții de la băncile sibiene au răspuns pozitiv la inițiativa noastră. Vom continua genul acesta de competiții pe viitor, în intenția noastră fiind acum organizarea unui campionat între mai multe instituții publice din Sibiu”, a declarat Darius Mara, organizator al evenimentului, avut loc pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27.

Premii pentru toți participanții

La sfârșitul competiției organizatorii au premiat toate echipele înscrise. Primele trei clasate au primit câte un rând de echipament sportiv, o minge și dimplome. Echipele clasate pe locurile 4, 5 și 6 au fost recompensate cu câte o minge și diplome de participare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...