01082010284Cu 30 de minute înainte de începerea meciului tribuna oficială de la ”MunicipaL” ESTE PLINĂ. Până la urmă s-au vândut aproape toate biletele.

Temerile ofiocialilor de la Gaz  Metan Mediaș cum, că clele 3.800 de bilete puse în vânzare la Sibiul pentru partida cu Fc Timișoara s-au risipit cu aproape o oră înainte de începerea partidei. Sibienii au făcut coadă să prindă un tichet, chiar dacă prețul biletelor a fost de 30 și 50 de lei.

Tribuna oficială a Municipalului sibian s-a umplut în totalitate la prima partidă de liga 1, în oraș, după 14 ani de absență. La meciul de la Sibiu au venit și prefectul Constantin Trihenea,. patronul de la Voința, Ionică Hămbășan, fostul finanțator al lui FC Sibiu, Werner Keul, primarul Mediașului, Teodor Neamțu, precum și afaceriști locali.


Lipsește Buchta

Din poarta Mediașului lipsește azi, Buchta, care i-a lăsat locul lui Pleșca. În tribune sunt și jucătorii accidentați, respectiv Markovici și Silvășan, precum și cei neconvocați de Cristi Pustai. De la bănățeni lipsește Bonfin, plecat la Steaua, dar este titular sibianul Curtean.


Revenim cu declarații după meci

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Comentariu

  1. @mirceasibiu, pentru ca nu sunt scaune. in liga 1 una dintre cerintele obligatorii pentru ca un stadion sa gazduiasca meciuri este montarea scaunelor.

  2. evident ca publicul sibian este dornic sa vada un meci de fotbal.eu am vrut si nu se mai vindeau bilete (deja incepuse meciul) .erau multi ca mine .in fine .ma intreb de ce nu a fost permis accesul si la tribune??????!!!!! se umplea stadionul.RUSINE

  3. Nu-mi vine sa cred ca s-au gasit atatia fraieri sa dea banii pe bilete. La Unirea cu Zenit, in Liga Campionilor a fost 5 lei cel mai ieftin bilet. Repet, era vorba de Zenit, nu de oricine.