Mediașul a condus cu 2-0 prin golurile lui Eric, dar bănățenii au egalat meritat pe final de partidă în fața a 5.000 de specatori pe Municipal la Sibiu.Gaz Metan şi FC Timişoara au încheiat la egalitate, 2-2, într-un meci în care gazdele au condus cu 2-0, după „dubla” lui Eric (16, 48), iar bănăţenii au reuşit egalarea în ultimul minut, prin Axente. Magera a redus din diferenţă, cu un şut spectaculos, de la mare distanţă, în minutul 73.

Pentru a doua oară consecutiv, eroul Timişoarei a fost Axente. După ce la mijlocul săptămânii atacantul a adus victoria bănăţenilor în Finlanda, în preliminariile Ligii Europa, cu Mypa, acum a scos un punct pentru bănăţeni, în Liga I, cu golul din finalul partidei de la Sibiu, cu Gaz Metan.

mediasDECLARAȚIE ERIC DE OLIVEIRA:

”Sunt fericit că am marcat două goluri dar sunt foarte supărat că am fost egalați pe greșelile noastre și am pierdut două puncte cu o echipă bună a Timișoarei. Nu cred că am fi meritat victoria pentru că Timișoara a jucat bine. Trebuie să învățăm din greșelile făcute și să mergem să luăm puncte de la Astra. am plâns după golul doi pentru că zilele trecute a murit tatăl unui bun prieten din Brazilia și mi-am adus aminte de el. Îi dedic aceste reușite. Păcat că nu am învins în fața unui public extraordinar aici la Sibiu. Ne-am simțit ca la Mediaș cu atâția oameni care ne-au susținut”

DECLARAȚIE ANTRENOR CRISTI PUSTAI:

A fost un meci spectaculos, frumos și cu goluri multe. Echipa a jucat bine, dar nu am reușit să concretizăm avantajul celor două goluri și am fost egalați pe greșelile noastre, mai ales la golul doi. E început de campionat și mai avem lucruri de rezolvat. Acesta e fotbalul, cu sare și cu piper. Atmosfera de la Sibiu a fost foarte frumoasă”
VEZI MAI JOS REZUMATUL MECIULUI!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. asa le trebuie gazarilor pentru pretul exagerat al biletelor i-a batut doamne,doamne