cinema solarCosyMo’s Solar Cinema  proiectează filme în parcul Subarini din Sibiu în data de 5 august, începând cu ora 22.00.

Parcul Subarini din Sibiu va fi gazda singurului cinematograf care nu prejudiciază în nici un fel mediul înconjurător şi va încanta ochii  iubitorilor de film şi nu în orice mod, ci într-unul ecologic!Proiecţia de la Sibiu va dura aproximativ 70 de minute şi include filme de scurt metraj  din colecţia internaţională Go Greener Shorts. Filmele proiectate au tematica schimbărilor climatice şi energiei durabile. Accesul la proiecţii se face gratuit, iar vizionarea filmelor se va face în aer liber.

Proiecţii în zeci de locaţii europene

CosyMo’s Solar Cinema Europe Tour a început în data de 5 iulie, la Basel în Elveţia, în Italia, Slovenia, Croaţia, urmând ca în data de 3 august să ajungă pentru prima dată în  acest circuit european în Romania, la Arad. Următoarele puncte pe harta de proiecţie în România sunt Orăştie (4 august) , în 5 august Sibiu, Făgăraş (6 august), urmând ca apoi să plece spre Bulgaria, iar apoi să se reîntoarcă în România pentru perioada 13-21 august. Între 28 si 30 august, CosyMo’s Solar Cinema Europe Tour se ancorează la Festivalul de Film de la Veneţia, urmând ca turneul să se finalizeze  în 9 septembrie la Chateauroux în Franţa. Scopul turneul este de a face o conexiune între filmul european şi energia regenerabilă. CosyMo’s Solar Cinema Europe Tour este primul festival „călător” de film din Europa, care se realizează în totalitate prin intermediul energiei solare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns