adela negoi 2 wbPoliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii le-au fost alături copiilor veniţi în număr mare din alte judeţe ale ţării, pentru a petrece clipe de neuitat pe frumoasele meleaguri sibiene, în taberele şcolare de la Sălişte, Sadu, Ocna Sibiului, Cisnădioara şi Păltiniş.

Prevenirea victimizării copiilor preocupă permanent poliţiştii sibieni, indiferent de locul în care aceştia se află, acasă sau la şcoală, ori mai ales în locuri de recreere, unde există riscul de a veni în contact cu persoane adulte din tagma celor certaţi cu legea. Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii le-au fost alături copiilor veniţi în număr mare din alte judeţe ale ţării, pentru a petrece clipe de neuitat pe frumoasele meleaguri sibiene, în taberele şcolare de la Sălişte, Sadu, Ocna Sibiului, Cisnădioara şi Păltiniş. Cu toate că perioada vacanţei nu s-a terminat, poliţiştii s-au întâlnit cu aproximativ 700 de elevi, cadre didactice şi însoţitori din judeţele afectate de inundaţii dar şi din alte zone.

Pliante pentru copii

Primiţi de copii şi cadrele didactice însoţitoare cu multă căldură, curiozitate şi interes, într-o atmosferă plăcută specifică unor asemenea aşezăminte, poliţiştii s-au bucurat de compania acestora, au schimbat impresii, iar apoi le-au prezentat câteva recomandări ce au ca rol prevenirea victimizării lor. Ca amintire, poliţiştii le-au lăsat câteva pliante cu caracter informativ-preventiv, al căror conţinut le va fi de folos nu doar în judeţul Sibiu, dar şi acasă, lângă cei dragi.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu