Poliţia la taclale în taberele sibiene cu copii din toată ţara

0 97

adela negoi 2 wbPoliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii le-au fost alături copiilor veniţi în număr mare din alte judeţe ale ţării, pentru a petrece clipe de neuitat pe frumoasele meleaguri sibiene, în taberele şcolare de la Sălişte, Sadu, Ocna Sibiului, Cisnădioara şi Păltiniş.

Prevenirea victimizării copiilor preocupă permanent poliţiştii sibieni, indiferent de locul în care aceştia se află, acasă sau la şcoală, ori mai ales în locuri de recreere, unde există riscul de a veni în contact cu persoane adulte din tagma celor certaţi cu legea. Poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii le-au fost alături copiilor veniţi în număr mare din alte judeţe ale ţării, pentru a petrece clipe de neuitat pe frumoasele meleaguri sibiene, în taberele şcolare de la Sălişte, Sadu, Ocna Sibiului, Cisnădioara şi Păltiniş. Cu toate că perioada vacanţei nu s-a terminat, poliţiştii s-au întâlnit cu aproximativ 700 de elevi, cadre didactice şi însoţitori din judeţele afectate de inundaţii dar şi din alte zone.

Pliante pentru copii

Primiţi de copii şi cadrele didactice însoţitoare cu multă căldură, curiozitate şi interes, într-o atmosferă plăcută specifică unor asemenea aşezăminte, poliţiştii s-au bucurat de compania acestora, au schimbat impresii, iar apoi le-au prezentat câteva recomandări ce au ca rol prevenirea victimizării lor. Ca amintire, poliţiştii le-au lăsat câteva pliante cu caracter informativ-preventiv, al căror conţinut le va fi de folos nu doar în judeţul Sibiu, dar şi acasă, lângă cei dragi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.