CSŞ Sibiu merge în Ungaria la Turneul Internaţional de Handbal „Cell-Cup”

0 340

hand ball 1024Echipa de juniori I de handbal masculin a Clubului Sportiv Şcolar Sibiu va participa la cea de a-XIV-a ediţie ce are loc la Veszprem, în Ungaria.

Turneul este cuprins în calendarul Federaţiei Europene de Handbal şi se va desfăşura în perioada 7-13 august 2010 în localitatea Veszprem şi în localităţile limitrofe şi are prevăzut în program, pe lângă activitatea specifică de competiţie sportivă, şi activităţi de schimb inter-cultural şi de promovare a localităţii de provenienţă.  Festivalul Internaţional de Handbal se bucură anul acesta de participarea unui număr de 147 de echipe din 16 ţări.

Încep duminică

Sibiul este reprezentat de echipa de juniori I masculin la categoria  sub 18 ani (U18) a Clubului Sportiv Şcolar Sibiu. Reprezentanta Sibiului se află în grupă cu Balatonfüredi Kse, Ferencvárosi Tc (ambele Ungaria), Hsg Konstanz „A” (Germania) şi Sporting Club Bel Ami (Georgia). Primul joc din grupă se va desfăşura duminică, 8 august, începând cu ora 8.30, împotriva echipei Balatonfüredi KSE din Ungaria.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.