cod galben1Avertizarea transmisă de Administraţia Naţională de Meteorologie cuprinde 17 judeţe printre care şi Sibiul şi e valabilă de vineri de la ora 15.00.

ANM România anunţă că în partea a doua a zilei de 6 august pna in seara de 7 august instabilitatea atmosferica va fi accentuata in regiunile din jumatatea de vest a tarii, unde vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat caderi de grindina. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi local 25…30 l/mp si izolat – in special in Banat si Oltenia – 60…70 l/mp. Astfel de fenomene vor fi si in celelalte zone, dar pe spatii mai restranse. Judeţele avertizate cu cod galben sunt Dolj, Gorj, Vâlcea, Mehedinţi, Caraş-Severin, Timiş, Arad, Hunedoara, Sibiu, Alba, Mureş, Cluj, Bihor, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare şi Maramureş.

Cald pe Litoral şi în Moldova

Administraţia Naţională de Meteorologie mai spuen că vineri şi sâmbătă, in cea mai mare parte a Munteniei si a Moldovei si in Dobrogea continentala, vremea va fi calduroasa, caniculara in orele dupa-amiezelor, cand indicele de confort termic ITU va depasi pragul critic de 80. In aceste regiuni temperaturile maxime vor atinge local 35 de grade si izolat 36…37 de grade.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns