cristi pustai foto sebastian marcovici
Cristi Pustai mizează pe un succes la Ploieşti. Foto: Sebastian Marcovici

Gaz Metan merge fără Buchta şi Raoul să joace cu Astra. Noul venit Batin de la CFR Cluj va debuta probabil etapa viitoare la Sibiu, cu  Sportul Studenţesc.

Antrenorul Cristi Pustai a declarat vineri că Gaz Metan merge la Ploieşti u aceleaşi gânduri cum, pleacă în fiecare deplasare. „Mergem să obţinem maximul de puncte posibil. Încercăm să fim mai atenţi pe faza defensivă pentru că am primit totuşi multe goluri în primele partide. Dacă mergem pe aceeiaşi linie şi vom reuşi să dăm două goluri pe meci, ar fi extraordinar. Astra e mai puternică decât sezonul trecut. Au un portar mai bun. Chiar dacă a plecat Liviu Ganea, a venit Mihalcea, plus mulţi alţi jucători buni şi un antrenor, Mihai Stoichiţă, foarte bun” a spus Pustai.

Butcha şi Raoul sunt incerţi.

Spaniolul va reveni săptămâna viitoare. „La Buchta problemele sunt un pic mai serioase. Şi lui Batin îi trebuie o perioadă de adaptare. Este un jucător de perspectivă, tânăr şi de care avem nevoie. Sperăm să se integreze destul de rapid. Probabil că el va fi folosit în etapa a 4-a” a mai spus Pustai

Alex Munteanu e optimist

Mijlocaşul care a scos un penalty în etapa trecută, cu Fc Timişoara, Alex Munteanu, crede că Gazul poate reveni din această deplasare cu toate punctele în desagă. „După mine e o partidă pe care o abordăm la victorie. Sper să facem un joc bun şi să marcăm la fel ca şi în meciurile trecute. Sper să sparg şi eu gheaţa şi să înscriu un gol. Cred că avem o echipă omogenă şi nu mai avem aşa mari probleme în privinţa relaţiilor de joc”, a spus fotbalistul medieşenilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns