politie moto
Politiştii l-au prins rapid pe autorul tâlhăriei.

Bărbatul a smuls un lanţişor de aur de la gâtul unei femei şi a fost prins de doi poliţişti de la Rutieră după câteva minute pe Artileriştilor. Prejudiciul a fost estimat la suma de 1300 lei şi a fost recuperat în întregime.

În data de 5 august, doi agenţi de poliţie rutieră aflaţi în patrulare pe raza municipiului Sibiu, au fost sesizaţi de către P. Ilena cu privire la faptul că o persoană de sex masculin, cu identitate necunoscută, a deposedat-o prin violenţă, de lănţişorul de aur pe care îl purta la gât. În baza celor sesizate, poliţiştii au procedat la căutarea autorului, găsindu-l pe strada Artileriştilor, iar la percheziţia corporală efectuată a fost găsit lănţişorul din aur cu medalion, aparţinând victimei.

„Autorul a fost imobilizat şi identificat în persoana numitului C. Iulian, în vârstă de 23 de ani, domiciliat în judeţul Braşov. Prejudiciul a fost estimat la suma de 1300 lei şi a fost recuperat în întregime. Autorul a fost reţinut pe bază de ordonaţă de reţinere timp de 24 ore, urmând ca azi, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu. Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns