cassalocoWeekendul acesta este plin de evenimente care mai de care mai atractive în Sibiu, dar și în localități din împrejurimi. Ora de Sibiu vă prezintă mai jos, toate evenimentele la care puteți participa.

Trupa Cassa Loco este cap de afiș în cadrul evenimentelor dedicate tinerilor în acest weekend. Cei trei băieți susțin astă seară un concert în Oldies Pub și promit publicului că îi vor face să fredoneze piesele care au fost hituri dealungul timpului. Tot sâmbătă seară, are loc în Piața Mică, piesa de teatru ”Cum s-a lecuit suferinţa domnului Mockinpott”, care este un spectacol inedit ce reînvie o mică parte din tradiţia teatrului german de la Sibiu prin construirea unei scene rotative în aer liber, asemănătoare celor folosite în Evul Mediu. De asemenea în oraș are loc “Festivalul de Şah şi Bridge Hermannstadt” este găzduit de Grand Hotel şi se împarte în două secţiuni: în perioada 7 – 13 august concursul de şah, iar în perioada 13-15 august concursul de bridge.

Sărbătoare la Agnita

La Agnita este deja sărbătoare, încă de vineri seară, deorece se serbează Zilele Orașului, eveniment în cadrul căruia sâmbătă și duminică de la ora 16.00 au loc mai multe concerte folclorice cu interpreți îndrăgiți ai genului muzical.

Înflorește muzica la Sadu

La Sadu are loc festivalul „Sadule, grădină mândră“, eveniment ajuns la cea de-a VII-a ediţie. Manifestarea va avea loc pe platoul din zona Tocile şi va aduce în faţa publicului mai multe ansambluri folclorice profesioniste și interpreți precum Veta Biriş, Robert Târnăveanu, Nineta Popa, Mariana Anghel, Ilie Medrea sau Nelu Albu.

Se pescuiește în concurs la Săcel

La Săcel are loc sâmbătă și duminică  finala Campionatului Naţional de Pescuit Sportiv Staţionar – categoria Speranţe fete şi senioare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns