O româncă face senzație în filmele indiene ale anului 2010 de la Bollywood

290

Foto: Libertatea

A fost Miss Romania a anului 1998, dar gălăţeanca Iuliana Elena Verdeş a devenit nu doar Julia Verdeş (32 de ani), ci şi unul dintre cel mai bine cotate fotomodele romaneşti din lume. E scouter, adică un căutător de fete frumoase, iar Bollywoodul indian va face un film inspirat din viaţa ei.

Libertatea a stat de vorbă zilele trecute cu Juliana Elena Verdeş, cea mai frumoasă româncă a anului 1998. Sau Julia, după ce agentul ei american, cu ani în urmă, exasperat de pronunţia prenumelui “Iulia”, a decretat scurt: “OK! Aşa nu se mai poate. De azi eşti Julia, ca să-ţi poată pronunţa numele şi americanii”. La 32 de ani şi după 12 ani de modelling, Julia a devenit una dintre cel mai bine cotate fotomodele româneşti din această lume strălucitoare, dar plină de labirinturi.

Una dintre cele mai interesante experienţe ale Juliei a fost cea de actriţă în filmele produse la Bollywood, acest veritabil Hollywood al Indiei. Românca a jucat deja în trei pelicule şi îşi pregăteşte apariţia în a patra, ce va fi inspirată din viaţa ei. La scenariul acesteia lucrează împreună cu regizorul indian Aswin Kumar, una dintre celebrităţile Bollywoodului.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A ROMÂNCEI POVESTITĂ ZIARULUI LIBERTATEA.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.