O româncă face senzație în filmele indiene ale anului 2010 de la Bollywood

Foto: Libertatea

A fost Miss Romania a anului 1998, dar gălăţeanca Iuliana Elena Verdeş a devenit nu doar Julia Verdeş (32 de ani), ci şi unul dintre cel mai bine cotate fotomodele romaneşti din lume. E scouter, adică un căutător de fete frumoase, iar Bollywoodul indian va face un film inspirat din viaţa ei.

Libertatea a stat de vorbă zilele trecute cu Juliana Elena Verdeş, cea mai frumoasă româncă a anului 1998. Sau Julia, după ce agentul ei american, cu ani în urmă, exasperat de pronunţia prenumelui “Iulia”, a decretat scurt: “OK! Aşa nu se mai poate. De azi eşti Julia, ca să-ţi poată pronunţa numele şi americanii”. La 32 de ani şi după 12 ani de modelling, Julia a devenit una dintre cel mai bine cotate fotomodele româneşti din această lume strălucitoare, dar plină de labirinturi.

Una dintre cele mai interesante experienţe ale Juliei a fost cea de actriţă în filmele produse la Bollywood, acest veritabil Hollywood al Indiei. Românca a jucat deja în trei pelicule şi îşi pregăteşte apariţia în a patra, ce va fi inspirată din viaţa ei. La scenariul acesteia lucrează împreună cu regizorul indian Aswin Kumar, una dintre celebrităţile Bollywoodului.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE A ROMÂNCEI POVESTITĂ ZIARULUI LIBERTATEA.

aziceacelceledoarelenafete frumoasefiFilmfosthollywoodindiainspiratlibertateaora de sibiupatraromaniastatvip
Comentarii (0)
Comentează