Pentru că prețurile în pensiunile și hotelurile din Mărginimea Sibiului și în România sunt destul de piperate în aceste vremuri de criză familii din toată țara preferă să meargă în tabere alături de copiii lor, la prețuri mult mai mici.

Cotidianul Adevărul a descoperit că în taberele din județ, respectiv la Râul Sadului, mai multe familii au preferat să plătească cazare și masă în această unitate, pentru a face concediul. Maria Eftene lucrează în învăţământ de 26 de ani. În ultimii ani, a ocolit taberele şcolare, în favoarea concediilor cu familia, la mare. Cu toate acestea, acum a decis să-şi ia băiatul, elev în clasa a III-a, şi să meargă împreună în tabăra şcolară de la Râu Sadului, din judeţul Sibiu.
„Deşi până acum mergeam în concediu cu familia, anul acesta tabăra reprezintă şi concediul meu. Cu tăierile acestea de 25%, nu voi mai merge în alt concediu, dat fiind faptul că şi soţul meu e bugetar. Tabăra ne-a costat 300 de lei, la case am adăugat 170 de lei de persoană masa şi transportul cu autocarul”, spune Maria Eftene, profesoară de limba română la o şcoală din Olteniţa.

CITEȘTE AICI CE SPUN PĂRINȚII DE CONDIȚIILE DE CAZARE ȘI DE ALEGEREA FĂCUTĂ!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns