FOTO – O sibiancă reprezintă SUA la MISS Diaspora de la Callatis

0 135

oana borcoman 2 webOana Borcoman a fost desemnată de către organizatorii Miss Diaspora din România să reprezinte Statele Unite în concursul care va avea loc în această luna la Callatis.

Oana are 21 de ani, 168 înălţime, 56 de kilograme, ochii căprui, este brunetă, dar în prezent s-a transformat într-o blondă veritabilă.

Ea s-a născut la Sibiu, iar de la vârstă de 4 ani a emigrat cu familia în Statele Unite. În prezent este studentă la Universitatea din Houston.

Deşi trăieşte cu familia în Texas, ea şi fratele ei şi-au petrecut majoritatea vacanţelor de vară, cu bunicii la Sibiu, vorbind foarte bine româneşte.

Studentă şi viitor manager la Houston

oana.borcoman webLa sfârşitul acestui an Oana va absolvi facultatea din Houston, obţinând o diploma în business cu specializare în industria turismului. Pe viitor ea îşi doreşte să devină manager la un spa sau la un hotel.

În timpul studenţiei, Oana a fost aleasă ca director adjunct pentru organizarea evenimentului anual al şcolii, o petrecere de lux pentru societatea selectă a Houston-ului, în care studenţii demonstrează ce au învăţat în timpul şcolii.

Prin participarea  la concurs Oana a declarat că îşi doreşte nu doar să îşi etaleze frumuseţea feminină ci să şi afle culisele organizării unui astfel de eveniment, lucru care o va ajuta în viitoarea ei carieră profesională.

Sursa: rousa.blogspot.com

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.