Gaz Metan s-a reunit luni la Sala Sporturilor din Mediaş fără şase jucători

0 115

Lotul echipei de baschet Gaz Metan Mediaş s-a reunit ieri după-amiază la Sala Sporturilor.Jucătorii convocaţi la naţională nu au venit deocamdată la echipă.

Şase jucători au fost prezenţi la primul antrenament, patru dintre aceştia fiind nou-veniţi. Este vorba de Florin Muntean, Uros Velickovic, Ivan Ivanovic şi Mihai Racoviţan (ex. Gladiator Cluj-Napoca), ultimul fiind în probe la gruparea de pe Târnava Mare. Alţi patru componenţi ai lotului, Titus Nicoară, Tudor Dumitrescu, Tudor Jucan şi Ionuţ Drăguşin, sunt convocaţi la lotul naţional al României. În ceea ce îl priveşte pe americanul Deven Mitchell, acesta va ajunge la Mediaş în cursul zilei de miercuri.

Bruno Soce: Am nevoie de toţi jucătorii

Antrenorul Mediaşului a mărturisit că a încercat să menţină acelaşi nucleu de jucători pentru a avea o continuitate la echipă. “Atmosfera a fost bună, şi faptul că suntem de doi ani împreună o sa conteze foarte mult. O parte din băieţi sunt, respectiv au fost, la echipa naţională. E bine că au rămas în priză şi sper să facem treabă bună şi în acest sezon. Am avut o reţinere în ceea ce-l priveşte pe Mitchel, nu am fost convins că el se va reface până la debutul de sezon, iar pentru noi urmează o perioadă grea de pregătire, cu accent pe acumulare fizică. Avem nevoie de Mitchell dar, avem nevoie de un Mitchell sănătos. Am vorbit cu el în perioada de pauză, mi-a spus că acum este sănătos aşa că am acceptat în cele din urmă ca el să se alăture lotului”, a spus acesta

Caută un pivot

Antrenorul medieşenilor a mărturisit că Gaz Metan mai are mare nevoie de un pivot. “Iniţial mă gândisem să-l păstrăm pe Zigeranovic, însă acest lucru nu a fost posibil, Ivan preferând să plece în Polonia. E foarte important acest jucător, trebuie să fie foarte bun, de aceea vom alege cu atenţie. Mă bucur că l-am luat pe Ivanovic pentru că a jucat la un nivel înalt. A avut o perioadă de accidentări, am vorbit cu el încă de anul trecut când avea probleme, dar acum este în regulă şi gata să ne ajute la ceea ce ne-am propus” a spus Bruno Soce.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.