VIDEO REZUMAT ȘI DECLARAȚII – Gaz Metan a zdrobit Sportul cu 3-0. Mediașul e lider în liga 1.

188

eric2
Eric a fost de neoprit și cu Sportul. Foto: Sebastian Marcovici - Prosport

Markovici, Munteanu și Eric au adus victoria de pe Municipalul din Sibiu. Eric a ajuns la al șaptelea gol înscris în primele patru etape din liga 1. Gazul joacă sâmbătă la Tg. Jiu.

Sportul a anunțat înainte de meci că merge la Sibiu să ia puncte și să dea goluri. Gasca nebună din Regie a dormit în ghete la prima fază fixă, iar turnul de control al Gazului, Zarko Markovic, s-a înălțat nestingherit la o centrare a lui Eric și a înscris cu capul fără speranță pentru Viciu. Sportul a replicat doar prin nervozitate în primele 15 minute, când Varga și Ciupe au primit cartonaște pentru proteste. Irimia a trecut pe sub un balon în minutul 15, dar egalarea putea venio din centrarea lui Ciupe, dar Bălan a șutat defectuos din 5 metri, direct în Pleșca. Muntean a ratat apoi de două ori golul de 2-0, iar Todea a încheiat prima repriză cu un șut periculos din 18 metri.

Repriza lui Pleșca

La reluare Sportul a atacat mai mult, căutând egalarea, dar la rampă a ieșit Pleșca.

Golul a picat până la urmă tot în plasa bucureștenilor. Pârvulescu a centrat perfect de pe stânga, iar Munteanu venit lansat a marcat cu un șut la vinclu din 9 metri lateral dreapta. Și cum meciul nu se putea încheia fără ca Eric să încrie, brazilianul și-a arătat din nou clasa în minutul 67, când l-a lăsat spectator pe Viciu cu un șut imparabil de la 18 metri, din lovituru liberă. Ferfelea a trecut pe lângă golul de onoare în minutul 84, dar bara s-a opus șutului său de la 10 metri lateral dreapta.

Gazul este pe locul 1 în liga 1 și joacă etapa viitoare sâmbătă la Tg. Jiu, de la ora 22.00 cu Pandurii.

VIDEO DECLRAȚII ȘI REZUMATUL MECIULUI

Declarație Cristi Pustai:

„Nu ne-am fixat ca obiectiv locul 1. Noi suntem o echipă care ne-am propus să terminăn în primele 10. În fiecare an ne gândim să urcăm două locuri, poate în 2016 ne propunem să luăm titlu. Ne prieşte Sibiul, ne simţim aici ca acasă, lumea ştie fotbal. Reprezentăm un grup unit, acesta este atuul nostru. Ştiam că Sportul e o echipă periculoasă, recunoasc că ne-am bazat pe fazele fixe, mă bucur că ne-a ieşit. Sper să stăm mai mult de 80 de minute pe locul 1, deoarece atât am fost etapa trecută. Eric să fie cu capul pe umeri, el îşi face numele mare.

Corin Cindrea – președinte Gaz Metan:

„Să rămânem cu picioarele pe pâmânt, este doar debutul sezonului. Eu aş vrea ca echipa să fie în continuare la fel de bună. Mă bucur însă că suntem pe locul 1. Echipa joacă bine!”.

Tibor Selymeș, antrenor Sportul:

„Nu suntem gaşca nebună, suntem echipa naivă a campionatului. Nu ai voie să nu dai gol din câte ocazii am avut. Le-am zis elevilor mei să fie atenţi la contaatacurile Mediaşului, dar au făcut invers. Ce să mai zis de golul 3, numai un portar de 16-17 ani poate să primească aşa uşor. Repet că suntem echipa naivă a campionatului. Mediaşului ne-a prins şi nu ne-a iertat!”

Eric de Oliveira:
„Mă bucur că am marcat din nou, că am luat trei puncte. Nu mă gândesc să plec, ci să dau goluri și echipa mea să căștige și să fie cât mai sus în clasament. Sunt fericit pentru că am învins în fața unui public de vis aici la Sibiu”.

Paul Pârvulescu:
„Nici nu vă daţi seara ce victorie mare e pentru noi. Ne simţim bine pe locul 1, suntem o echipă omogenă, puternică. Am dovedit că jucăm fotbal și că suntem un grup omogen”.

VEZI REZUMATUL MECIULUI

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.