Şi-a înjunghiat fratele după un scandal la Blăjel

0 77

spital medias

Un bărbat cheflit bine a intrat în casă peste fratele său şi l-a tăiat în zona pieptului, după ce în prealabil s-au certat.

În data de 17 august, în jurul orelor 14.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Blăjel au fost sesizaţi telefonic cu privire la faptul că un bărbat din Blăjel a fost agresat fizic.  Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a stabilit că la domiciliul lui B. Augustin, situat în localitatea Blăjel, a venit B. Nicolae, fratele acestuia, aflat sub influneţa băuturilor alcoolice, iar în urma unor discuţii în contradictoriu, B. Augustin a spart geamul uşii de acces în imobil, după care cu un obiect ascuţit, l-a lovit şi tăiat în zona pieptului pe B.Nicolae.

Internat la Mediaş

Victima, la câteva minute de la momentul lovirii,  a fost transportată de un echipaj al Ambulanţei la Spitalul Municipal Mediaş în vederea acordării de îngrijiri medicale. “Cercetările sunt continuate de lucrătorii Postului de Poliţie Blăjel, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei să fie stabilită încadrarea juridică a faptei”, a explicat Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.