moto
Foto: Arhivă

Numai puțin de 3 accidente rutiere din care două în Brateiu, au fost înregistrate ieri în judeţul Sibiu, evenimente rutiere soldate cu decesul unui motociclist şi rănirea uşoară a altor 4 persoane.

Primul eveniment rutier s-a produs, în jurul orelor 13.00, pe DN 1 Sibiu – Braşov.

M. Ioan, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, din direcţia Sibiu spre Braşov, s-a angajat în depăşirea neregulamentară şi fără să se asigure a unui autovehicul, a pătruns pe sensul opus de mers, iar pentru a evita coliziunea cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus, iese în afara părţii carosabile, unde se rastoarnă. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto M. Ioan precum şi a unui pasager din acelaşi autoturism.

Tânăr de 25 de ani mort pe DN 14

În jurul orelor 22.00, s-a produs un accident rutier deosebit de grav pe DN 14, la intrare în localitatea Brateiu. ”B. Claudiu, în vârstă de 25 de ani, domiciliat în municipiul Mediaş, în timp ce conducea o motocicletă pe DN 14, la intrarea în localitatea Brateiu, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul motocicletei, a părăsit carosabilul unde s-a răsturnat.

În urma accidentului a rezultat decesul motociclistului şi rănirea pasagerului aflat pe motocicletă”, a explicat Luciana Balteș, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Mopedist băut lovit de o mașină

Un alt eveniment rutier s-a produs în cursul nopţii de 25 spre 26 august, în jurul orelor 00.30 pe DN 14, tot în localitatea Brateiu. M. Viorel, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în localitatea Brateiu, în timp ce conducea un autoturism,  la punerea în mişcare de pe loc nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate de trecere unui moped condus pe aceeşi direcţie de deplasare de către de C. Marius, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate, intrând în coliziune cu acesta.  ”În urma accidentului C. Marius a suferit o vătămare corporală, fiind transportat la Spital. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul în cazul conducătorului mopedului C. Marius, fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mopedistul nu purta casca de protecţie în momentul producerii accidentului. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri”, a mai spus Luciana Balteș

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns