Vizitatorii Sibiu Auto Moto Show 2010 de la Sala Transilvania şi-au clătit ochii în weekend, cu maşini tari, fete frumoase şi limusine de lux.

In cadrul evenimentului a existat pe langa standuri de prezentare din domeniul auto moto (firme de tuning, service-uri, motoare si atv-uri) si un traseu pe care isi-au demonstrar indemanarea cei de la Crazy Bike si Territory. In afara de acestea organizatorii le-au oferit vizitatorilor posibilitatea de a inchiria kart-uri de strada si de a-si testa indemanarea cu propriu motor enduro sau atv pe traseul amenajat.

Vedeta a fost un Lamborghini Murcielago

Atat motoarele cat si masinile expuse in cadrul expozitiei s-au întrecut la categoriile : „Cel mai bun interior”, „Cel mai bun exterior”, „Cele mai frumoase jante”, „Cel mai bun motor”, “Cea mai frumoasa vopsea” ,” Cea mai buna masina autohtona”,” Cea mai buna setare audio”, ” Cea mai buna masina clasica”, “Cea mai buna masina de raliu”, ” Cea mai extravaganta masina”, “Cel mai frumos motor”, ” Cel mai bun motor unicat”, ” Cel mai bun atv”, ” Cea mai buna masina de teren” si, nu în ultimul rând, se vor lupta pentru titlul de „Cea mai frumoasa masina a show-ului”. Printre vedetele evenimentului s-au numărat Lamborghini Murcielago, Mitsubishi Eclipse, precum şi un adevarat Musclecar american, Ford Mustang GT 500.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns