cauchoAzi noapte la ora 02:45, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a fost anunţat de producerea unui incendiu, la o  presă de injecţie, din cadrul Societăţii Comerciale Caucho Metal Productos, situată pe raza localităţii Şelimbăr, DN 1 km 302.

La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Sibiu, cu trei autospeciale de stingere a incendiului cu apă şi spumă. „În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime.

Au ars: tabloul electric şi instalaţia electrică a presei de injecţie. Incendiul a fost anunţat de către paznicul societăţii comerciale, iar intervenţia echipajelor pentru situaţii de urgenţă a durat aproximativ 30 de minute”, se arată într-un comunicat oficial al ISU Sibiu. Cauza probabilă care a determinat izbucnirea incendiului este un scurtcircuit electric, produs ca urmare a lăsării sub tensiune a unui utilaj tehnic.

Al doilea incendiu în acest an

La începutul lunii martie, un rotor electric a fost cuprins de flăcări tot la Caucho Metal Productos. Şi atunci incendiul a fost stins la timp de către pompierii de la ISU Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns