balonAventura intitulată „5 săptămâni în balon” va cuprinde 10 oraşe ale ţării şi se va încheia la începutul lui octombrie.

Fii pe fază: vezi România de sus! „Adevărul” şi Orange România lansează o aventura inedită, intitulată „5 săptămâni în balon”, prin Braşov, Sibiu, Alba Iulia, Bacău, Arad, Piatra Neamţ, Baia Mare, Suceava, Oradea şi Târgu-Mureş.  În perioada 1 septembrie – 3 octombrie, două baloane „Adevărul” şi „Orange” cu aer cald vor survola zonele din jurul acestor oraşe. La fiecare sfârşit de săptămână, locuitorii oraşelor în care se vor opri cele două baloane vor avea ocazia să-şi vadă localitatea de la înălţime.

Cum poţi zbura cu balonul

Balonul va zbura liber prin cele mai frumoase locuri din jurul Sibiului. Un fotograf şi un reporter de la Adevărul vor fi în nacelă pentru a surprinde aventurile balonului în imagini şi în poveşti surprinzătoare. „Vino la orice Orange shop sau Orange store din oraşele în care va ajunge caravana noastră, completează talonul de participare până vineri şi în weekend poţi admira oraşul de sus. Un fotograf va surprinde în imagini aventura ta cu balonul, iar pozele le vei putea găsi în pagina Orange România de pe Facebook” se arată într-un comunicat postat pe 5saptamaniinbalon.ro.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu