intersectiePentru a fluidiza traficul în câteva zone foarte importante din oraş, municipalitatea sibiană a aprobat instituirea regimului de circulaţie în sens unic.

Acest regim se va aplica atât pe unele artere importante de circulaţie cât şi pe unele străzi secundare din zonele de cartiere.

Regim de “Sens unic” în zona Dioda

În urmă cu aproximativ o lună municipalitatea sibiană a postat pe site-ul instituţiei dezbaterea publică a unei planşe care propunea reconfigurarea traficului în zona Dioda, prin introducerea unui regim de circulaţie în sens unic. Având în vedere că nu au fost formulate alte propuneri sau modificări, s-a trecut la implementarea proiectului în varianta propusă de municipalitate. Astfel, Direcţia Tehnică a dispus amplasarea noilor panouri care reglementează traficul în zonă începând din prima zi a săptămânii următoare (6 septembrie). Panourile vor fi amplasate de echipe ale SC DPC SA. ”Sibienii care doresc să consulte planşa cu noile sensuri de circulaţie sunt rugaţi să acceseze site-ul instituţiei noastre www.sibiu.ro la secţiunea Anunţuri publice. Rugăm pe această cale şoferii să dea dovadă de atenţie sporită când vor circula în zona Dioda” spune primarul Klaus Iohannis.

Dezbatere pentru reglementarea circulaţiei pe Aleile Şteaza – Seviş

Pentru a fruidiza traficul, municipalitatea anunţă că şi în zona Aleea Şteaza – Aleea Seviş doreşte să schimbe regimul de circulaţie. Propunerea realizată de Direcţia Tehnică poate fi consultată pe site-ul instituţiei, la aceeaşi secţiune menţionată mai sus. Sugestiile sibienilor pot fi înregistrate la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni, în atenţia Direcţiei Tehnice.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns