sibiu automatTursib îşi adaptează programul de circulaţie odată cu începerea noului an şcolar şi amplasează POS pentru plata cu cardul a biletelor de călătorie în mai multe cartiere din oraş.

Începerea noului an şcolar modifică şi programele de circulaţie ale mijloacelor de transport în comun. Din data de 13 septembrie, Tursib va relua programul normal de circulaţie, adică va trece de la programul de vară la cel normal şi va suplimenta numărul autobuzelor în special la orele de vârf, pentru a se încadra cât mai bine în programul elevilor. Transportul în comun se realizează cu un parc activ de 80 de autobuze articulate şi midibuze deservind un număr de 20 trasee urbane, acoperind astfel toate zonele de interes public şi industrial ale municipiului.

Trasee cu autobuze mai multe

Astfel, pe traseele principale care duc spre zona centrală, în intervalul orar 7.15 – 7.30 vor fi dublate următoarele autobuze: A5, A10, A2 şi A1. De asemenea, elevii vor beneficia în continuare de reducere cu 50% la abonament pentru transportul în comun pe toate liniile. Abonamentul elevilor pentru jumătate de lună va fi calculat în septembrie din data de 13 inclusiv, iar preţul nu va fi modificat. Tariful pentru un abonament de 15 zile este de 30 de lei, iar în cazul elevilor de 15 lei.

Plăteşti biletul cu cardul!

Tursib în colaborare cu Primăria Sibiu lucrează în continuare la implementarea noului plan de transport public în comun, iar din această lună se va trece la o altă etapă şi anume la instalarea de POS-uri în anumite puncte de vânzare Tursib. Astfel, achiziţionarea unui bilet sau a unui abonament se va putea face direct cu cardul, fără a mai fi nevoie de numerar.  Până în prezent au fost instalate POS-uri la sediul agenţiei Tursib, la chioşcul din V. Aurie şi în zona Teatrului Radu Stanca. În următoarele săptămâni vor fi instalate POS-uri şi la punctele de vânzare a biletelor din zona Universităţii Lucian Blaga (vis-a-vis de vechiul sediu al Primăriei), Piaţa Cibin şi Vasile Aaron

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns