CSU victorie și cu Rovinariul. Meciurile de luni amânate cu o oră

203

BROWBSibiul a bătut Energia Rovinari cu 68-61 și joacă luni de la ora 13.00 cu CSM București pentru supremația la memorialul Tordai.

CSU a jucat mult mai bine decât a făcut-o sâmbătă seară cu BC Argeș Pitești. Universitarii au avut în americanii Loyd și Harrison principalii artizani ai victoriei de duminică seară cu Rovinariul. Oaspeții au condus după primele 10 minute avantaj de 3 puncte pe tabelă, Căpușan&co terminând primele 10 minute la conducere, scor 15-18. Prakuraitis a mizat mult în acest meci Dinu și l-a menținut în teren chiar dacă acesta a făcut și fault antisportiv, cum a fost cazul în sfertul 3. Până la pauza mare CSU a recuperat handicapul, Crăciun și Masiulis făcând excelent faza de apărare, iar Brown a aruncat ucigător de 3 puncte. La pauza mare tabela a înregistrat astfel scorul de 29-20 pentru universitari.

Sibiul a fost la timonă și după pauză. Sfertul trei a fost la discrecția lui CSU, scorul fiind cu 10 minute înainte de final, 51-39 pentru Sibiu. Haiduc a reintrat în teren în ultimele 10 minute, la fel și Calotă, jocul celor doi fiind mult mai bun decât sâmbătă. Sibiul a învins meritat cu 68-61 și joacă luni de la ora 13.00 cu CSM București în ultima partidă a memorialului Elemer Tordai.

CSU Sibiu:

Dinu 5, Brown 14, Haiduc 4, Calotă 6, Crăciun 8, Masiulis 8, Loyd 8, Harrison 15.

Energia:

Troup 9, Oulivic 4, Căpușan 14, Derby 14, Nikolic 2, Lupusavei 6, Stroescu 3, Mocanu 5, Alionescu 4.

ȘTIRI DE MECI

Se joacă de la 11 și 13

Meciurile programate în ultima zi a memorialului Elemer Tordai se vor disputa cu o oră mai târziu decât se stabilise inițial. ”Echipele au cerut această modificare pentru ca jucătorii să se poată odihni mai bine înaintea ultimelor partide”, au explicat oficialii lui CSU Sibiu. Astfel meciul dintre Energia Rovinari și BC Argeș Pitești se joacă luni de la ora 11.00, iar partida dintre CSU Sibiu și CSM București are loc de la ora 13.00.

Mulțumit de apărare

Directorul executiv al lui CSU Sibiu, Mircea Vulc, a declarat la finele partidei cu Rovinariul că echipa s-a mișcat bine mai ales în defensivă. ”Ne-am apărat foarte bine și asta este foarte îmbucurător. Cred că a fost un joc bun” a punctat Vulc. La finele meciului cei aproximativ 400 de spectatori prezenți la meci au scandat numele lui ”Toci”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. suporter scrie

    Nu cred ca stii sa numeri, au fost mai multi spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.