FOTO: INCREDIBIL – Pârvulescu bătut la Tg Mureş de şeful pazei de la stadion!

114

parvulescuJucătorul Gazului a fost luat la pumni şi la picioare chiar de şeful dispozitivului de pază de la stadionul din Targu Mures şi de şeful dispozitivului de jandarmi, în tunelul ce ducea la vestiare.

În România până şi fotbaliştii cad pradă exesului de zel al forţelor de ordine. Se întâmplă la Târgu Mureş, în 2010, la un meci de Liga I. Imediat după ce a fost eliminat, Paul Pârvulescu a mers spre vestiare, dar acolo a avut „meci” cu şeful firmei de pază de la stadion, supărat pe faptul că fotbalistul a comentat decizia arbitrului. Cel care trebuia să asigure ordinea, a început să-l injure pe fotbalist şi n-a durat mult până ce l-a lovit cu piciorul în zona capului. Au urmat câteva îmbrânceli şi înjurături şi apoi alţi pumni veniţi de la şeful Jandarmeriei, după spusele jucătorului.
„N-am trăit în viaţa mea aşa ceva. Un om de ordine m-a lovit cu piciorul în faţă şi apoi m-a îmbrâncit. A venit şi şeful Jandarmeriei şi m-a îmbrâncit şi el. Voiau să mă bage cu forţa în vestiar. Apoi au sărit mai mulţi oameni şi ne-au despărţit”, a povestit incidentul Pârvulescu.
Observatorul jocului a notat în raport incidentele şi FCM Târgu Mureş ar putea fi penalizată cu suspendarea terenului!

Sursa: Prosport

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.