catuseO familie din Medias a fost prostita sa dea 4.600 de lei in schimbul a 10.000 de euro si s-au ales cu un sapun de fata si o borseta.

În cursul zilei de ieri, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 1745, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată de către C. Ana, domiciliată în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, despre faptul că în jurul orei 1500, vecinii săi, familia Z., au fost înşelaţi cu suma de 4.600 lei, de către persoane necunoscute. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită  la nivelul Poliţiei Municipiului Mediaş, care în urma efectuării cercetării a constatat ca in data de 14.09.2010, în jurul orelor 1300, victima, Z. David, în timp ce se îndrepta spre casă, a fost oprit de o maşină în care se aflau trei persoane, şoferul maşinii rugându-l să îl ajute cu nişte bani româneşti, pentru că el nu are decât valută. Bărbatul i-a explicat că are nevoie de aceşti bani pentru a-şi ajuta un prieten aflat în Spital.
Z. David a fost de acord şi i-a condus în apartamentul său unde au intrat o femeie şi un bărbat care i-au arătat suma de 10.000 euro, sumă  care se afla într-o borsetă de culoare neagră şi au cerut în schimbul lor suma de 2.000 lei.
Uite banii, nu sunt banii
Văzând acest lucru Z. David a adus din altă cameră suma de 4.600 lei, văzând suma bărbatul ia- propus victimei să-i lase întreaga sumă de 4.600 lei în contul celor 10.000 euro din borsetă, urmând să se revanşeze când va reveni după valută. În timpul tranzacţiei femeia a înmânat soţiei lui Z. David o cutie din carton în care se aflau două ceasuri de mână, ca recompensă pentru amabilitatea lor.După  plecarea acestora victima, Z. a deschis borsetă şi a constatat că în borsetă se află un săpun de faţă.
Se cauta hotii
Z. David nu putu oferi multe informaţii cu privire la aceste persoane sau vehiculul cu care se deplasau, decât că bărbatul vorbea foarte greu româneşte, iar femeia nu vorbea deloc româneşte. „Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Mediaş în vederea identificării autorilor, tragerea lor la răspundere şi recuperarea prejudiciului  cauzat”, spiune Luciana Baltes, purtator de cuvant la Ipj Sibiu

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Daca ar fi politisti ca in alte tari la tot pasul..
    asa cum am vazut in Spania, pe motocicleta;
    la noi se plimba cu masina;
    noi trebuie sa cautam si sa le predam hotii,
    iar ei le dau drumul…