Începe sesiunea de toamnă pentru înscrierile la facultatea de Litere si Arte

147

afis admitere septembrie finalCatedra de Artă Teatrală din cadrul Facultăţii de Litere si Arte a Universităţii Lucian Blaga Sibiu anunţă deschiderea înscrierilor pentru studii de licenţă şi studii de master. Înscrierile vor avea loc în perioada 16 – 22 septembrie.

Pentru admiterea în anul universitar 2010- 2011 Facultatea de Litere şi Arte scoate la concurs pentru Catedra de Artă Teatrală în sesiunea de toamnă locuri bugetate şi cu taxă la toate specializările, după cum urmează: 3 locuri bugetate şi 15 locuri cu taxă la Secţia Actorie; 4 locuri bugetate şi 12 cu taxă la Secţia Teatrologie/Management Cultural- studii de licenţă de 3 ani-, precum şi  11 locuri bugetate pentru studii de master de 2 ani cu specializarea Arta interpretării caracterelor dramatice şi Teoria şi practica managementului instituţiilor culturale.
Înscrierile vor avea loc în perioada 16- 22 septembrie la sediul facultăţii din Bvd. Victoriei nr. 5- 7 în intervalul orar 09:00- 14:00, iar probele de admitere vor avea loc în data de 23 şi 24 septembrie. Admiterea pentru studii de licenţă la specializarea teatrologie/ management cultural se face pe bază de concurs de dosare. Admiterea pentru studii de licenţă la specializarea actorie se face în urma a două probe, cea medicală, eliminatorie, din data de 23 septembrie şi, respectiv, proba de aptitudini din data de 24 septembrie.  Admiterea pentru studii de masterat se va face pe baza unui examen scris susţinut în data de 23 septembrie. Toate rezultatele vor fi afişate pe data de 27 septembrie la avizierul facultăţii.
Taxa de şcolarizare pentru un an universitar este de 3300 lei pentru studii de licenţă şi 2200 pentru studii de masterat şi poate fi achitată în trei rate. Taxa de înscriere pentru fiecare specializare este de 100 lei şi poate fi achitată la casieria facultăţii odată cu depunerea dosarului pentru inscriere.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.