Eric gol si victorie pentru Gaz Metan cu U Cluj

97

ericCu un gol şi o pasă de gol cu călcâiul, Eric (foto) rămâne omul-cheie al lui Pustai, care răsuflă uşurat după 3-1 cu „U” Cluj.

Până nu demult în liga secundă, Gaz Metan şi „U” Cluj au ajuns să se lupte pentru primul loc în Liga I. Pustai a ales să joace împotriva Universităţii cu „piticii” Alex Munteanu şi Eric reprofilaţi în atac. Cei doi nu s-au mişcat însă în prima jumătate de oră de lângă Munteanu şi Cvirik. Pericolul a urmărit astfel poarta lui Pleşca, când Lemnaru a scăpat singur cu portarul Gazului, dar a ratat preluarea (17). Pustai s-a prins că atacul gândit de el nu funcţionează şi l-a mutat pe Alex Munteanu în dreapta, lăsându-l în atac doar pe Eric, sprijinit de Hoban, iar Gazul s-a dovedit letal.

După o combinaţie Munteanu – Eric, brazilianul s-a trezit singur cu Matache şi l-a executat sigur pe portarul lui „U” (41). Niculescu a ratat de două ori egalarea în partea secundă (58, 61), iar apoi Eric l-a lansat cu călcâiul pe Muntean pentru 2-0 (68). Cvirik a menţinut speranţele Clujului cu un gol cu capul (75), iar atacurile disperate ale „şepcilor roşii” s-au sfârşit tot cu un gol la poarta lui Matache: Kubala (90+3).

sursa: prosport.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.