E.On bagă bani grei în reabilitarea reţelei de gaz din judeţul Sibiu

171

eon lucrariInvestiţii de aproape 20 milioane de lei derulate de E.ON Gaz Distribuţie în judeţul Sibiu pentru reabilitarea reţelei de gaze naturale.

E.ON Gaz Distribuţie a demarat în judeţul Sibiu, mai multe proiecte pentru reabilitarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe o lungime de aproximativ 62 de kilometri, valoarea investiţiilor ridicându-se la aproape 20 milioane de lei. Patru dintre aceste proiecte de investiţii au fost demarate începând cu luna septembrie a.c. în municipiul Sibiu, şi constau în înlocuirea de conducte şi branşamente în lungime de peste 47 de kilometri cu conducte şi branşamente noi din polietilenă, cu o rezistenţă şi durată de viaţă superioară. Proiectele vizează reabilitarea reţelei de distribuţie pe 84 de străzi din municipiu. Valoarea totală a proiectelor este de peste 18,2 milioane de lei, iar finalizarea acestor lucrări este preconizată pentru anul viitor.

Proiect important la Cisnădie

Un proiect important de investiţii pentru reabilitarea conductelor şi branşamentelor se află în derulare în oraşul Cisnădie unde se înlocuiesc conductele şi branşamentele de pe 6 străzi, în lungime de aproximativ 6,8 kilometri. Alte două proiecte de investiţii se derulează în municipiul Mediaş şi localitatea Slimnic,  lungimea totală a reţelei care va fi reabilitată fiind de circa 8 kilometri. Valoarea totală a celor trei proiecte de investiţii depăşeşte 1,7 milioane de lei. O parte din lucrări sunt preconizate a fi finalizate până la sfârşitul anului în curs, iar restul pentru primăvara anului viitor. E.ON Gaz Distribuţie continuă astfel să investească în judeţul Sibiu, reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale fiind absolut necesară pentru stabilizarea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaze şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.