se taie gazul pe siretului, arieşului, dumbrăvii şi pădurea dumbravaJoi, 30 septembrie, pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe mai mult străzi din municipiul Sibiu. E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Siretului din municipiul Sibiu.

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Siretului din municipiul Sibiu, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute. Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de joi, 30 septembrie a.c., începând cu ora 08.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu:

Siretului

Intrarea Siretului

Arieşului

Intrarea Arieşului

Calea Dumbrăvii (de la numărul 137 la numărul 155)

Zona rezidenţială şi turistică Pădurea Dumbrava.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, în jurul orei 20.00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Ultima oră

Comentariul meu