tir-ul “caravana sony 3d” a parcat în piaţa micăSony prezintă în România ultimele inovaţii tehnologice prin showroom-ul său mobil Sony 3D din Piaţa Mică. Caravana le oferă vizitatorilor oportunitatea de a testa noutăţile în materie de tehnologie 3D, precum şi recentele apariţii din categoriile TV, notebook, foto şi video. TIR-ul pleacă dimineaţă spre Braşov.

“Utilizatorii români vor avea în această perioadă ocazia de a se bucura de experienţa 3D şi nu numai, într-un adevărat showroom mobil, marca Sony. Dorim să familiarizăm publicul larg cu soluţiile de divertisment pentru acasă, propuse anul acesta de Sony: experienţa unică a vizionării unui film 3D sau a jocului primelor producţii de gaming 3D pentru console, chiar din confortul propriului cămin”, declară Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony Central and Southeast Europe, România.

Cinema 3D în camion
Caravana Sony 3D reprezintă un camion de mari dimensiuni care încorporează, pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, trei zone distincte: cinematograful 3D, zona principală de prezentare a tuturor produselor şi o platformă panoramică. Vizitatorii vor avea oportunitatea de a urmări programe sportive, videoclipuri, filme sau jocuri tridimensionale, cu ajutorul ochelarilor cu tehnologie Active Shutter, al noilor televizoare Sony BRAVIA LX900, cu diagonală de 60 inci (152 cm) şi al player-elor Blu-ray BDP S570 sau al consolelor PlayStation 3. De la Sibiu caravan Sony 3D pleacă la Braşov, acolop unde va poposi între1-3 octombrie în Centrul Civic.

Ultima oră

Comentariul meu