Odobescu şi Mitropoliei, închise în weekend. Lucrări şi la Piaţa Cibin

În zilele de 2 şi 3 octombrie vor avea loc lucrări de refacere a pavajului pe strada Alexandru Odobescu.

Pentru realizarea acestor lucrări strada va fi închisă traficului. Aceeaşi măsură va fi luată şi pe strada Mitropoliei, de la  intersecţia cu strada Tribunei, dat fiind faptul că circulaţia în zonă se desfăşoară în regim de sens unic. Astfel traficul de pe strada Tribunei va fi dirijat înainte sau la stânga.

Lucrări şi pe Metalurgiştilor

Echipe de lucru ale unei firme contractate de compania de gaz vor interveni sâmbăta şi duminica aceasta pe strada Metalurgiştilor pentru a efectua o serie de traversări ale reţelei. Au fost alese zilele de sfârşit de săptămână tocmai pentru că traficul este mai puţin intens şi astfel se va reduce discomfortul în trafic. Aceeaşi echipă va interveni şi în zona Pieţei Cibin, la intersecţia cu strada Turnului unde va fi efectuată o traversare a reţelei de gaz, duminică, 3 octombrie.

Intervenţii la reţelele de canalizare şi cabluri

În zilele de 2 şi 3 octombrie (sâmbătă şi duminică) Sistem Yapi va realiza două guri de scurgere pe Şoseaua Alba Iulia, în zona străzilor Agârbiceanu şi Grâului. Pentru realizarea acestor lucrări este nevoie de închiderea unei benzi de circulaţie de pe fiecare sens, alternativ.

Modificări în trafic

Pe strada Revoluţiei, la intersecţia cu strada C. Noica şi Berăriei, va fi amplasat un semn de Stop, astfel că strada Constantin Noica va deveni drum cu prioritate. Pe strada Cibinului, se va institui sens unic şi pe porţiunea dintre strada Morilor şi strada Malului.

Albaalexandru odobescuconstantin noicafigazlocsensstrada
Comentarii (0)
Comentează