Primăria distribuie de luni făină şi biscuiţi de la Uniunea Europeană

2 101

ajutoareDistribuirea ajutoarelor în alimente din partea Uniunii Europene către beneficiarii din municipiul Sibiu va începe de luni, 11 octombrie, cu primele două tipuri de alimente: făină şi biscuiţi. Distribuirea de face la Bricomat şi Cantina Socială.

Şomerii care beneficiază de indemnizaţie, pensionarii care au venituri mai mici de 400 de lei pe lună şi persoanele cu handicap grav şi accentuat sunt invitate să vină să ridice aceste alimente de la sediul magazinului Bricomat din Sibiu, Şoseaua Alba Iulia, nr. 112. Beneficiarii vor putea ridica aceste ajutoare de luni până vineri între orele 9 şi 15, fiecare dintre aceştia urmând să ridice 14 kg de făină şi 1,4 kg de biscuiţi.

Distribuire nominală

Persoanele beneficiare de ajutor social nu vor ridica aceste produse de la magazinul Bricomat, ci de la sediul Cantinei Municipiului, la o dată ce va fi ulterior comunicată. Beneficiarul trebuie să prezinte cartea de identitate pentru a putea ridica alimentele. În cazul persoanelor care nu se pot deplasa sau al minorilor, persoana care se prezintă în vederea ridicării produselor alimentare va prezenta în original cartea de identitate sau certificatul de naştere al minorului/beneficiarului şi cartea proprie de identitate. Liniile de transport care fac legătura dintre oraş şi zona de distribuire a alimentelor sunt: autobuzele 111, 113, 114, 115, 117 şi 118. Programul de distribuire pentru celelalte patru tipuri de alimente va fi comunicat populaţiei ulterior, pe măsură ce se primesc respectivele cantităţi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

2 Comentarii
  1. Miha scrie

    m-ar interesa sa stiu de unde aveti informatia, pentru ca urmaresc de cateva zile site-ul primariei in acest scop, dar nu au afisat nimic
    va multumesc

    1. Miha scrie

      faina s-a terminat azi pe la 1, s-au distribuit doar biscuiti

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...