VIDEO – Orgie cu IRINEL Columbeanu și două blonde în jacuzzi!

782

Partenerele lui Irinel Columbeanu dezvăluie detalii picante despre seara petrecută alături de milionar. Cele două blonde povestesc că Irinel le-a abordat într-un mod foarte îndrăzneţ, fără niciun fel de reţinere.

A venit la noi foarte relaxat, «ce faceţi, baby?», era complet gol! Apoi a început să ne sărute pe amândouă”, povestesc blondele. icanteriile nu se încheie aici: se pare că întreaga scenă de amor a avut loc în timp ce la televizor rula un material despre Monica Columbeanu.

”Da, chiar înainte ne uitam şi comentam la o emisiune televizată, cu… doamna Monica!”, au spus, râzând, fetele.

Apetisantele bisexuale au povestit la Acces Direct cum s-a desfăşurat întreaga acţiune.

„Povestea a început într-un club. La un numit moment, dânsul ne-a remarcat. Florentina l-a abordat, îl cunoştea de acum cinci ani dintr-un club de fiţe”, şi-a început Anca istorisirea.

„L-am întâlnit de ziua mea, atunci m-a abordat şi m-a invitat să petrec noaptea cu el. I-am spus că nu pot, de atunci nu ne-am mai văzut. Acum nu m-a mai recunoscut, i-am dat numărul de telefon, l-a introdus în telefon şi mi-a apărut numele, după patru ani”, a confirmat Flore.

„Ne-a invitat la el la masă, ne-a servit cu şampanie, a fost foarte amabil şi galant. Ne-a spus că suntem foarte frumoase, că arătăm bine. Cam o oră şi jumătate am povestit, am dansat, ne-am simţit bine, iar el nu s-a ferit de nimeni. Din conversaţiile pe care le-am avut am ajuns la concluzia că Florentina l-a abordat pentru că deţine nişte informaţii care îi priveşte familia”, a continuat Anca.

CITEȘTE AICI ÎNTREAGA POVESTE ȘI VEZI GALERIE FOTO!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)