lucrari1Lucrările pe strada Siretului se apropie şi acestea de finalizare. La fel și pe Teclu și Căprioarele. Municipalitatea a terminat și asfaltările în zona Târgului Obor/OBI.

DPC a refăcut covorul asfaltic în această zonă în contextul în care strada Rusciorului a fost deja reabilitată şi în contextul în care zona OBI a fost reconfigurată prin amenajarea unui sens giratoriu. Odată cu turnarea unui nou strat asfaltic pe carosabil se va turna un strat de uzură şi în zona cele aproximativ 150 de locuri de parcare.

Schimbări pe Cârlova

DPC a finalizat în această săptămână şi banda de viraj dreapta de la ieşirea de pe strada Vasile Cârlova către strada Maramureşului, asigurând o fluenţă mai mare a traficului pe o arteră destul de aglomerată din Sibiu.

Asfaltări și pe Oituz

Turnarea stratului de asfalt pe trotuarele de pe strada Oituz a fost finalizată. Pe această stradă a fost turnat un nou strat de uzură în urmă cu două săptămâni. Pe strada Câmpului se lucrează în prezent la trotuare iar în paralel se lucrează la reabilitarea infrastructurii rutiere pe porţiunea cuprinsă între străzile Înfrăţirii şi Măgheranului.

Teclu în linie dreaptă

Pe strada Nicolae Teclu echipele de lucru au început refacerea carosabilului în urma reabilitării reţelei de apă iar în aceeaşi zonă, pe strada Târgul Fânului, SC DPC SA lucrează la gurile de scurgere iar SC Apă Canal lucrează la introducerea unei noi conducte de apă, lucrare ce va fi finalizată în aproximativ două săptămâni.

Siretului aproape terminată

Lucrările pe strada Siretului se apropie şi acestea de finalizare. Constructorul urmează să efectueze în săptămânile următoare aşternerea straturilor asfaltice şi va finaliza şi amenajarea trotuarelor. Pe strada Căprioarelor se efectuează săpătura generală în vederea refacerii structurii rutiere. Înlocuirea reţelei de apă a fost deja finalizată.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.