Căruţă nesemnalizată lovită de o maşină la Bradu. Auto-accident la Copşa

105

În cursul zilei de ieri 10 octombrie a.c,. pe raza judeţului Sibiu s-au produs două accidente rutiere pe fondul neatenţiei în conducere.

Primul accident rutier s-a produs în jurul orelor 1950, pe DN 1, în afara localităţii Avrig, judeţul Sibiu, unde O. Nicolae, în vârstă de 46 ani, domiciliat în oraşul Avrig, judeţul Sibiu, aflându-se în stare avansată de ebrietate, a condus un atelaj hipo nesemnalizat corespunzător, din direcţia Sibiu spre Braşov, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,circulaţia interzisă bicicletelor, vehiculelor cu tracţiune animală şi tractoarelor”, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus din sens opus de M. Cornel, în vârstă de 33 ani, domiciliat în localitatea Bradu, judeţul Sibiu. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului atelajului hipo şi a lui G. Gheorghe, în vârstă de 27 ani, care au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale rămânând internaţi sub supraveghere medicală. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

A intrat cu maşina în stâlp

Cel de al 2-lea accident rutier s-a produs în jurul orelor 2220 , pe strada H. Oberth din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, unde O. Ioan, în vârstă de 22 ani, din municipiul Mediaş, a condus autoturismul pe strada H. Oberth cu direcţia de mers înspre Copşa Mică, a pătruns pe sensul opus de mers şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pasagerului de pe locul din dreapta faţă din autoturism, A. Iulius, în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, care a fost transportat la Spitalul municipal Mediaş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale rămânând internat sub supraveghere medicală. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi