Carabulea singurul ardelean care a primit bani pentru finanţarea centrelor de afaceri. Ilie a luat 46 de milioane de lei

0 110

carabuleaAgenţia pentru Dezvoltare Regională Centru anunţă că, începând cu data de 01 noiembrie 2010, orele 12,00, se suspendă la nivelul Regiunii Centru procesul de depunere a cererilor de finanţare penttu  „Dezvoltarea durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală”.

La data de 05 octombrie 2010 proiectele depuse spre finanţare pe acest domeniu solicitau cu 85% mai mult decât bugetul alocat Regiunii Centru prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Singurul proiect contractat până în prezent la nivelul regiunii, „Centrul de afaceri SIBIU”, a fost depus spre finanţare la sediul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Centru în cursul anului 2008. Acesta urmăreşte prin activităţile propuse realizarea unei infrastructuri de afaceri care să ducă la îmbunătăţirea productivităţii muncii şi a calităţii produselor şi serviciilor, dar şi valorificarea resurselor materiale şi a forţei de muncă locale.

Zeci de milioane pentru „Turnurile lui Carabulea”

Solicitând o sumă de peste 46 milioane lei ca fonduri nerambursabile, alocate prin domeniul 4.1 al Programului Operaţional Regional, beneficiarul urmăreşte construirea unui centru de afaceri modern ce va funcţiona în municipiul Sibiu prin construirea unei  clădiri de 15 etaje. La doi ani de la încheierea acestui prim proiect contractat, beneficiarul estimează că centrul va găzdui 52 de firme şi se vor crea peste 480 locuri de muncă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.