Ovidiu Lipan Ţăndărică: „Am făcut sex cu Corina Chiriac pe balon”

425

Toboşarul Ovidiu Lipan Ţăndărică a mărturisit în ziarul Naţional că a făcut dragoste cu Corina Chiriac în văzul unor muncitori în urmă cu mai mulţi ani.

Până nu de mult, Ţăndărică se confrunta cu dilema celor două iubite, una în vârstă de 20 de ani şi alta de 40, neştiind pe care s-o ia de nevastă. Pentru că s-a decis să se însoare cu cea tânără, toboşarul rupe tăcerea, povestind că iubirea vieţii sale a fost de fapt cunoscuta cîntăreaţă Corina Chiriac. „Până la urmă am ales-o pe cea de 20 de ani pentru că îşi depăşeşte vârsta prin inteligenţă şi cultură, lucru care m-a fascinat. Am avut multe iubite dar marea mea dragoste a fost Corina Chiriac”, a dezvăluit toboşarul trupei Phoenix.

Sex pe balcon

Un fost zidar a povestit pentru „Naţional” că, în urmă cu aproximativ 30 de ani, când Ţăndărică şi Corina formau un cuplu, cei doi profitau de fiecare moment pentru a se iubi. „Vizavi de blocul în care locuia Ţăndărică ridicam o altă construcţie. I-am văzut de multe ori făcînd dragoste pe balcon”, spune fostul zidar. Contactat de „Naţional”, Ţăndărică a confirmat acest episod: „Da, aşa este. Asta se întâmpla prin anii ’72-’73. Dar să nu vorbim de Corina, pentru că era mare dragoste cu ea. Am fost împreună patru ani”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi