S-au vândut toate biletele pentru piesa Frumoasa din Pădurea Adormită

172

Secția Germană anunţă premiera spectacolului Frumoasa din Pădurea Adormită/ Dornröschnen în regia lui Cristian Pepino. Evenimentul va avea loc joi, 14 octombrie, ora 19:00 la sediul teatrului.

Premiera spectacolului Frumoasa din Pădurea Adormită/ Dornröschnen de la Secția Germană a Teatrului Naţional „Radu Stanca” Sibiu este un eveniment foarte aşteptat de publicul sibian. Toate biletele pentru acest spectacol au fost epuizate încă de la sfârşitul săptămânii trecute, următoarea reprezentaţie fiind programată sâmbătă, 16 octombrie, ora 11:00. „Au fost rezervate deja mai bine de jumătate din locurile puse în vânzare pentru spectacolul de săptămâna viitoare, iar pentru a putea satisface cererile venite din partea şcolilor vom încerca să reprogramăm spectacolul cel puţin încă de două ori luna viitoare” a declarat Anna Neamţu, şefa Secţiei Germane. Pentru premiera acestui spectacol organizatorii au pregătit o mică surpriză copiilor: la finalul spectacolului, aceştia vor avea şansa să se fotografieze gratuit alături de personajele favorite.

Piesă de excepţie

Frumoasa din Pădurea Adormită/ Dornröschnen în regia lui Cristian Pepino este o adaptare după basmul cu acelaşi nume al lui Charles Perrault. Varianta scenică a basmului păstrează farmecul poveştii clasice fără a-i eluda dramatismul, asigurând în acelaşi timp un echilibru perfect între suspans şi comedie. Spectacolul montat la Secţia Germană este unul muzical şi aduce pe scenă  personaje noi cu ajutorul cărora să explice mai uşor desfăşurarea acţiunii. Decorul şi costumele din spectacol reconstituie ilustraţiile din cărţile de basm şi poartă semnătura scenografului Cristina Pepino. Muzica din spectacol a fost creată de compozitorul Dan Bălan.

Un japonez printre actori

Spectacolul are o durată de 60 minute şi se joacă în limba germană cu traducere simultană la căşti. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. Cu siguranţă că acest spectacol este una dintre cele mai cosmopolite producţii de la Sibiu având în vedere că din distribuţie fac parte cinci actori români (Iulia Maria Popa, Georg Potzolli, Ali Deac, Diana Cătănescu, Maria Anuşcă), un actor austriac (Wolfgang Kandler), un actor luxemburghez (Daniel Plier), un actor japonez (Tomohiko Kogi), două actriţe românce de origine maghiară (Enikö Blénessy, Emöke Boldizsár) şi trei actori români de origine germană (Renate Müller-Nica, Franz Kattesch, Johanna Adam).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi