Sibienii s-au înghesuit să ia ajutoarele de la Uniunea Europeană. Făina s-a terminat de luni

1 63

ajutoare1Peste 5.000 de kilograme de făină au fost distribuite în doar câteva ore de către Primăria Sibiu. Municipalitatea mai are doar biscuiţi pe stoc. Distribuirea ajutoarelor în alimente din partea Uniunii Europene către beneficiarii se face la Bricomat şi Cantina Socială.

Aproximativ 360 de sibieni au mers luni ca să ridice făina şi biscuiţii de la UE. Municipalitatea spune că făină nu mai este pe stoc, dar că în cel mai scurt timp va fi rezolvată problema şi populaţia va fi informată prin mijloacele mass-media în legătură cu data exactă de la care oamenii pot merge după produse.

Cine primeşte ajutoare

Şomerii care beneficiază de indemnizaţie, pensionarii care au venituri mai mici de 400 de lei pe lună şi persoanele cu handicap grav şi accentuat sunt invitate să vină să ridice aceste alimente de la sediul magazinului Bricomat din Sibiu, Şoseaua Alba Iulia, nr. 112. Beneficiarii vor putea ridica aceste ajutoare de luni până vineri între orele 9 şi 15, fiecare dintre aceştia urmând să ridice 14 kg de făină şi 1,4 kg de biscuiţi.

Distribuire nominală

Persoanele beneficiare de ajutor social nu vor ridica aceste produse de la magazinul Bricomat, ci de la sediul Cantinei Municipiului, la o dată ce va fi ulterior comunicată. Beneficiarul trebuie să prezinte cartea de identitate pentru a putea ridica alimentele. În cazul persoanelor care nu se pot deplasa sau al minorilor, persoana care se prezintă în vederea ridicării produselor alimentare va prezenta în original cartea de identitate sau certificatul de naştere al minorului/beneficiarului şi cartea proprie de identitate. Liniile de transport care fac legătura dintre oraş şi zona de distribuire a alimentelor sunt: autobuzele 111, 113, 114, 115, 117 şi 118. Programul de distribuire pentru celelalte patru tipuri de alimente va fi comunicat populaţiei ulterior, pe măsură ce se primesc respectivele cantităţi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. andrei scrie

    sunt tigani care nu au nici handicap, nici pens, nici someri. aduc ajutoare si le dau cu camata la oameni si apoi ii ameninta sa plateasca cand iau acei necajiti salariul sau pensia. camatari care din astea se ocupa si multe alte magarii. bravo ca la cei care au nevoie nu ajunge 1 kg de faina. iar hotii astia iau cu sutele de kg pe dreptul altora. am caz concret care l-as putea da exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.