lucrari11E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Islazului din municipiul Sibiu, iar pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, va fi întreruptă alimentarea cu gaze naturale pe mai mult străzi din municipiul Sibiu.

E.ON Gaz Distribuţie S.A. a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Islazului din municipiul Sibiu, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie va întrerupe alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de vineri, 15 octombrie a.c., începând cu ora 08.00, pe următoarele străzi din municipiul Sibiu: Islazului, Aciliu, Prejbei,  Badea Cârţan,Timotei Cipariu, Preot Baca, Brazilor, Fundătura Brazilor, Tilişca (inclusiv blocurile ANL), Poiana Sibiului, Presaca, Prelungirea Islazului şi Colinei. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 17.00.

”Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile deschise, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon 0265.200.928 sau 0800.800.928”, sea arată într-un comunicat al E.ON.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns