nunta din sibiel la targul de turism01Ministrul Turismului şi membri ai corpului diplomatic acreditat în România în vizită la Muzeul ASTRA.

Sâmbătă, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA va primi vizita unei delegaţii din care fac parte membri ai corpului diplomatic din peste 30 de ţări (Marea Britanie, Cehia, China, Israel, Egipt etc.), însoţiţi de Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, doamna Elena Udrea.

După cum se menţionează în corespondenţa primită de Complexul Naţional Muzeal ASTRA, “Acţiunea face parte din programul de promovare şi dezvoltare a brandului turistic al României şi include vizita de documentare a formatorilor de opinie de cel mai înalt nivel, scopul propus fiind creşterea gradului de vizibilitate din punct de vedere turistic al ţării noastre.” Vizita va începe în jurul orei 09,00 şi va dura aproximativ 2 ore.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

4 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Cat de simplu e ideea asta si totusi nu a mai facut-o nimeni. Aplauze pentru Udrea ca a facut asta si mai astept lucruri asa de eficiente de la ea.

  2. Mi se pare o idee foarte buna si un mod destul de ieftin de promovare a tarii. Felicitari Elenei Udrea si a oamenilor din minister.

  3. Oameni ca doamna Udrea se gasesc mai rar si ma bucura initiativele ei care sunt de bun augur in Romania.