VIDEO – Elena Udrea nu a mai mers cu ambasadorii străini la plimbare prin Dumbrava Sibiului

99

Ministrul Turismului, Elena Udrea, nu a mai mers aşa cum s-a anunţat, alături de ambasadori prin Muzeul în Aer Liber din Sibiu. Mai mulţi membri ai corpului diplomatic acreditat în România au fost azi dimineaţă în vizită la Muzeul ASTRA.

Sâmbătă, Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale ASTRA a primit vizita unei delegaţii din care fac parte membri ai corpului diplomatic din peste 30 de ţări (Marea Britanie, Cehia, China, Israel, Egipt etc.).

După cum se menţionează în corespondenţa primită de Complexul Naţional Muzeal ASTRA, “Acţiunea face parte din programul de promovare şi dezvoltare a brandului turistic al României şi include vizita de documentare a formatorilor de opinie de cel mai înalt nivel, scopul propus fiind creşterea gradului de vizibilitate din punct de vedere turistic al ţării noastre.” Vizita a început în jurul orei 09,00 şi a durat aproximativ 2 ore.

Ambasadorii au fost încântaţi de ce au văzut. De la Sibiu, delegaţia a plecat spre Alba Iulia şi apoi la Sighişoara.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Ghita scrie

    Buna!

    Normal ca Elena Udrea nu s-a mai dus la Muzeul Satului! Nu vedeti ca ploua?! Ce, vroiati sa-si murdareasca botinelel Dolce@Gabana?! Rusine sa va fie daca asta urmareati!:))…

  2. Sabin scrie

    Probabil ca dna Udrea ca intotdeauna are foarte mult de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.