ramona paunE vorba însă numai de o vizită. Fosta prezentatoare a Ştirilor Pro Tv Sibiu, Ramona Paun, prezentatoarea Stirilor Sport.ro, profita din plin de fiecare weekend liber. Prefera compania prietenilor intr-o excursie la munte, iar daca ei nu pot, isi viziteaza parintii la Sibiu. Weekendul trecut, a fost la Brasov alaturi de colega de la Pro TV, Corina Caragea.

„In general, atunci cand am zile libere, prefer sa plec din Bucuresti. Romania este plina de locuri minunate. Trebuie doar sa-ti propui si sa ai rabdare sa le descoperi. Cum muntele ma relaxeaza extrem de mult, o calatorie la inaltime cu prietenii mei, fie ea chiar si scurta, de dimineata pana seara, este suficienta sa-mi incarce bateriile pentru urmatoarea saptamana”, spune Ramona Paun pentru Perfecte.ro.
„ Daca prietenii n-au timp liber pentru o astfel de iesire, atunci fie ma duc in orasul meu de suflet, Sibiu, sau acasa, la nepoteii mei, in Vrancea, fie raman in Bucuresti, unde merg la un film, stau acasa si citesc o carte buna sau ma rasfat in bucatarie si incerc sa-mi perfectionez aptitudinile de bucatareasa”, povesteste Ramona.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU RAMONA PĂUN ÎN VIZITĂ LA BRAŞOV!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu