Hoţii au revenit cu spargeri auto în weekend la Sibiu

0 105

masina spartaHoţii au făcut pagube de peste 5.000 de lei, furând tot ce le-a picat în mână din autoturismele sparte.

În cursul zilei de ieri 17 octombrie a.c., pe raza municipiului Sibiu s-au înregistrat două furturi din autoturisme după cum urmează:

Primul furt a fost sesizat în jurul orelor 8:45, pe strada Traian Demetrescu, din municipiul Sibiu, unde persoane necunoscute, în noaptea  de 16/17.10.2010, au sustras radiocasetofonul auto dintr-un autocamion în timp ce acesta se afla parcat pe strada Traian Demetrescu. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 800 lei. Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea identificării autorilor, tragerea lor la răspundere şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Spargere pe Solidarităţii

În jurul orelor 1930, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată de către  C. Adrian, domiciliat în municipiul Sibiu, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras o geantă din autoturismul parcat pe strada Solidarităţii din municipiul Sibiu.  La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 3.200  lei .”Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea identificării autorilor, tragerea lor la răspundere şi recuperarea prejudiciului cauzat”, spune Luciana Balteş, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.